8. heinäkuuta 2015

Yksivuotias Sadepisaroita paossa

Totta se on, vaikka ihmeelliseltä tuntuukin ajatella, että Sadepisaroita paossa on ollut olemassa jo kokonaisen vuoden! Blogia viime heinäkuussa perustaessani en toivonutkaan sen siipien kantavan tänne asti, mutta edelleen näköjään täällä eteenpäin porskutetaan. Siksi onkin mielestäni hyvä hetki pysähtyä ja tarkastella hiukan mennyttä ja tulevaa sekä kertoa itsestäni hiukan enemmän.
Vuoden varrella ottamiani kuvia, osa 1.
Aloitetaan siis siitä, kuka olen. Blogia kirjoittavan Soinniton-nimen taakse kätkeytyy 17-vuotias naisen alku, jota parhaiten kuvaisivat määreet erityisherkkä introvertti ja perfektionisti. Kaiken pitää aina olla "juuri eikä melkein" ja rutiineista pidetään kiinni viimeiseen asti. Lisäksi olen luonteeltani itsepäinen, mikä ei aina ole kaikkein paras yhdistelmä perfektionistisen puoleni kanssa. Periksi ei anneta ja eteenpäin jatketaan niin kauan, kunnes jälki on asianmukaista...
Vaikka mielelläni kuuntelen muiden juttuja, olen syrjäänvetäytyvää tyyppiä ja ilmaisen itseäni parhaiten kirjoittamalla. Siksi esimerkiksi valokeilassa olo on jotakin niin kamalaa (kylmät väreet kulkee pitkin selkäpiitä). Työskentelykin sujuu parhaiten, kun asiat saa tehdä rauhassa ja omassa järjestyksessä.
Kiinnostuksen kohteisiini lukeutuu leivonta, lukeminen, käsityöt, askartelu ja valokuvaus. Myös musiikki ja pianon soitto ovat lähellä sydäntäni. Ensimmäiseksi listatun parissa toivon työskenteleväni lähitulevaisuudessa, muut ovat enemmänkin harrastuksia.

Tällä hetkellä suurin tavoitteeni on valmistua leipuri-kondiittoriksi ja jos rahkeita vielä sen jälkeen riittää, kouluttautua ylemmälle asteelle. Aloitin viime syksynä kaksoistutkintona elintarvikealan opinnot ja nyt siis edessä siintää toinen vuosi, joka tuo muuassaan kasvavan jännityksen. Paljon asioita muuttuu kerralla, kun ammatillinen koulutus kokee uudistuksen tulevana lukuvuotena ja kouluni siirtyy samalla viisijaksojärjestelmästä nelijaksojärjestelmään. Myös lukiouudistus on tulollaan ja minäkin pääsen/joudun osallistumaan sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin.

Siitä, mitä tuleva lukuvuosi tulee merkitsemään blogille, en osaa sanoa juuri mitään. Todennäköisesti joudutaan varautumaan ainakin yhtä harvaan, jos ei harvempaankin, postausväliin kuin viime vuonna kasvavan työmäärän vuoksi. Toisaalta aikaa saattaa liietä ensimmäisen työssäoppimisjaksoni aikana muuhunkin kuin koulujuttuihin, mutta mitään en voi luvata, koska en ensi vuoden kurssitusta tiedä. Toivottavasti joku ymmärtää.
Osa 2.
Lopuksi haluan kiittää teitä muutamia ihania, jotka ovat jaksaneet kannustaa eteenpäin ja seuranneet väkertelyjäni poissaolevuudestani huolimatta! Toivottavasti myös ensi kesänä on aihetta juhlaan.
Hyvää kesän jatkoa kaikille! Vielä on muutama viikko lomaakin jäljellä :)

10 kommenttia

 1. Onnea blogin yksivuotissynttäreiden johdosta! :-)

  www.meri-mmm.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille! Tää oli kiva postaus, oli kiva saada tietää susta ja blogista vähän enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea blogisi synttäreiden johdosta:))

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Onnea blogin 1-vuotissynttäreinä! :) Oon joskus aikaisemminkin eksynyt tänne, kiva että olet pitänyt blogin edelleen pystyssä.

  http://vaihtoehtoinenuniversumi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Onnea yksivuotiaalle blogille ja ihanalle bloggaajalle sen takana tietysti myös! :D Yllätyin esittelyäsi lukiessani kuinka samankaltaiselta vaikutat, itsellänikin on aika paljon samoja harrastuksia ja olen perfektionisti pahimmillaan ja suoritin itse aikanani kaksoistutkinnon! :D tsemppiä opintoihin ja kaikkea hyvää blogin tulevaisuudelle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!