9. kesäkuuta 2015

Kesän 2015 tärpit

Kesä on taas vihdoin täällä! Kaikkine ihanuuksineen ja hirvityksineen. Oma kesäni menee suurimmaksi osaksi töitä tehdessä, mutta onneksi lomailuakin on hiukan tiedossa. Toivottavasti myös teillä on kiva loma edessä :)

Tähän alle olen koonnut pienen listan asioista, joita haluaisin kokeilla, jos en nyt kesällä niin joskus myöhemmin. Lista koostuu blogin aihepiireistä, eli kirjoista, leivonnaisista, käsitöistä ja askarteluista, ja olen löytänyt ne nettiä selailemalla.

♥ ♥ ♥

Menestyneen ja ihanan Rakkaus ei katso aikaa-trilogian kirjoittajalta Kerstin Gieriltä on ilmestymässä uusi trilogian avausosa, Lupaus - Unien ensimmäinen kirja, joka vaikuttaa yhtä hyvälle kuin muutkin hänen kirjansa.
"Viisitoistavuotias Liv Silber muuttaa äitinsä uuden miehen vuoksi Lontooseen ja aloittaa uudessa koulussa. Pian hän alkaa nähdä oudon todentuntuisia unia, joissa hän kulkee salaperäisistä ovista ja puhuu kivipatsaan kanssa. Liv näkee unessa uuden velipuolensa Graysonin ja tämän koulukavereiden puuhailevan outoja hautausmaalla, mutta mikä kummallisinta, pian pojat puhuvat tosielämässä asioista, jotka ovat tapahtuneet vain Livin unessa... Livin on pakko selvittää, mitä oikein on meneillään. Pian hänet vihitään salaisuuteen, jonka kanssa yhdellä jos toisella hänen uuden koulunsa oppilaalla on jotain tekemistä. Rakkaus ei katso aikaa -sarjasta tunnetun Kerstin Gierin uusi nuortentrilogia on jännittävä ja romanttinen seikkailu unimaailmassa ja unen ja valveen rajamailla."
Teksti ja kuva on täältä, Adlibriksen sivuilta.
♥ ♥ ♥

Seurailen aktiivisesti erilaisia leivonta-aiheisia sivustoja ja yksi ehdottomista suosikeistani ja inspiraation lähteistäni on Kinuskikissa. Toukokuun alussa Kinuskikissa julkaisi reseptin tästä ihanuudesta, seeprajuustokakusta, jota aion kokeilla aivan takuuvarmasti lähitulevaisuudessa.

♥ ♥ ♥

Toukokuun korvalla etsiessäni äitienpäiväkortti-ideoita satuin törmäämään täällä, helmihytin sivuilla (josta kuvakin on), tähän hienoon kukkakorttiin. Pakko kokeilla!

♥ ♥ ♥

Puuro lukeutuu yhdeksi lempiherkuistani. Se on vaivaton valmistaa, täyttää vatsan pitkäksi aikaa ja mikä parasta, makua voi varioida loputtomiin oman maun mukaan. Törmäsin Soppa 365:ssä tähän, vatkattuun tuorepuuroon, joka sai veden herahtamaan kielelleni ja vatsan kurnimaan. :)

♥ ♥ ♥

Käsityö- sekä sisustuskärpänen on jälleen puraissut minua, ja ihastuinkin DIY with JENNY-blogissa tähän kauniiseen kalanruotokuvioiseen tyynyyn. En malta odottaa, että saan langat puikoille ja pääsen kokeilemaan.

♥ ♥ ♥

Jos sinulle tuli mieleen jokin asia, joka ehdottomasti kuuluisi tähän listaan, kerro se kommentillasi!

Aurinkoista kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!